ZOE

ZOE el nadó que va sortir abans de ser concebut, és un dels darrers llibres que hem adquirit.

Explica la increïble història del nadó que va sortir a l’exterior abans de ser concebut i va viure el prolongat procés de fecundació in vitro. Un relat sorprenent que explica l’origen de la vida fins al meravellós moment del naixement.

El valor, l’esforç, la tenacitat, l’esperança i l’amor vencen les dificultats d’un procés misteriós en què un espermatozou i un òvul es convertiran en un embrió i finalment en un ésser humà.

Aquesta història explica el procés de la fecundació des de tres punts de vista: des del d’un espermatozou vivaç, en zeta; des del d’un òvul amorós, l’ovi (extrets dels cossos dels progenitors), i des del d’un apassionat embrió, l’Embi, que torna fecundat a l’úter de la seva mare.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *