TALLER COL•LABORATIU AMB LA BIBLIOTECA COMARCAL

A partir del conveni de col·laboració de la nostra escola amb la Biblioteca Comarcal i el suport de l’assessora de biblioteques del SE-CRP de la Ribera, es presenta a la Jornada de Biblioteques Escolars de les Terres de l’Ebre, el taller realitzat amb els alumnes de quart de primària:

“LLIBRES D’ARTISTA”

Un taller literari-artístic amb els alumnes de cicle mitjà a la biblioteca de l’escola a partir de l’obra de Katsumi Komagata. Els llibres d’aquest autor són veritables obres d’art i permeten molts tipus de lectura.

L’Elena i la Maria Josep de la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre engresquen i guien als alumnes a participar en aquest taller pràctic creatiu on la imaginació i l’expressivitat juguen un paper molt important.

Primer es presenten els llibres, les diferents mirades a l’obra de Komagata, els suggeriments personals i la vivència de cadascú al mirar el llibre que més el crida l’atenció.

Després es crea una nova obra personal, imaginativa i per acabar es posa en comú amb el grup creant una nova història fantàstica.

UN TALLER FANTÀSTIC QUE HEM GAUDIT A LA BIBLIOTECA,

GRÀCIES A LA BIBLIOTECA COMARCAL !

Resultado de imagen de llibre katsumi Komagata      Resultado de imagen de llibre katsumi Komagata         Resultado de imagen de llibre katsumi Komagata

One thought on “TALLER COL•LABORATIU AMB LA BIBLIOTECA COMARCAL

  1. Pingback: Llibres d’artista a la Biblioteca | Biblioteques Escolars de la Ribera d'Ebre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *