Nuvolet blau…

Cada setmana dediquem una sessió a treballar el projecte de les emocions mitjançant l’activitat de La Meva Fada. Consisteix en què els nens i nenes es relaxin estirats al terra amb l’ajuda d’una música adient. Després la mestra va explicant una història que els nens i nenes han de visualitzar.

En la primera sessió visualitzen a la seva fada i després a cada sessió anem fent visualitzacions diverses.. Aquesta setmana em fet una titolada: “Nuvolet blau”, en la quals havien de visualitzar el seu propi núvol, que tenia la forma que ells volien, era com ells volien, cada nena imaginava el seu nuvolet blau. Després, els nens que volen, comparteixen allò que s’han imaginat i al final dibuixen el seu propi núvol i escriuen com s’han sentit….

Voleu provar? Jo ja ho he fet i aquest és el meu nuvolet blau….

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *