L’ARBRE DELS DESITJOS

El Cicle Inicial ens hem encarregat de decorar una part del vestíbul de l’escola… Vam decidir fer entre tots l’arbre dels desitjos…

Vam dibuixar un arbre i vam dividir el dibuix en 4 parts igual, que cada classe va pintar i decorar a la seva manera sense saber com ho feien els altres. Al final ho vam ajuntar i vam penjar davant tot de “fulles de tardor” fetes pels nens i nenes d’una de les classes de primer.

En aquest arbre es recullen els desitjos dels nens i nenes de cicle inicial, uns desitjos que van escriure a l’inici de curs, els paperets estan enganxats a l’arbre i també altres desitjos que els pares, mares i mestres han anat enganxant.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *