Taller guàrdia urbana a segon

Els infants de segon hem gaudit amb la visita de la guàrdia urbana a la classe i hem fet un taller molt interessant per ajudar-nos a sentir-nos més segurs i protegits quan anem pel carrer, tant com a vianants com quan anem amb bicicleta o patinets. També ens han recordat algunes normes bàsiques de seguretat al cotxe i a la via pública, com per exemple, l’ús de les cadires reglamentàries o alçadors, i de la importància de l’ús del casc quan anem amb bicicleta o patinet, i també ens han dit que amb al patinet elèctric no s’hi pot anar dues persones. Els guàrdies han sigut molt amables i ens han contestat totes les preguntes que teníem i aquells dubtes que han anat sorgint amb les explicacions que ens donaven. També hem tingut temps d’explicar alguna anècdota divertida, com per exemple, el cas d’un infant que es va perdre a un supermercat i el va ajudar, precisament, la policia a retrobar els seus pares. Ens ho hem passat molt bé! Ara toca aplicar els nostres coneixements quan anem pel carrer!

Cliqueu aquí per veure algunes fotos del taller

                                                                                                                                      Tutors de segon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *