Grups interactius amb temàtica nadalenca

Aquesta setmana a grups interactius els infants han treballat les matemàtiques i la llengua mitjançant diferents propostes lúdiques. Així, per exemple, han treballat vocabulari relacionat amb el nadal i l’agilitat visual amb jocs com el Memory, el dòmino i el “Dobble”, tots amb temàtica nadalenca. També han treballat conceptes matemàtics, com la simetria i la recta numèrica, amb l’ajuda d’unes fitxes ben divertides! Esperem que us agradin les propostes i que aquest nadal aprofiteu per jugar, en  família, als diferents jocs de taula existents al mercat, ja que, a més a més, de divertits són una eina d’aprenentatge excepcional!

Cliqueu aquí per veure les fotos!

                                                                                                 Sílvia Vich

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *