I3 Sortida a Can Ribas

Hola famílies,fa uns dies que vam anar d’excursió  a Can Ribas,quan vam arribar ja ens estàven esperant els monitors/es per fer coses super xules,una activitat va ser anar a l’hort,allà ens van donar unes cantimplores per regar i després amb els estris de l’hort vam fer cadascú el nostre forat per plantar un enciam i ens van regalar un per portar-lo a la classe i així veure el procés de com creix!.

Després vam fer el camí dels sentits,ens van dir que ens havíem de treure les sabates per pasar per tot el camí ,en el qual hi havia materials diferents que els havíem d’anar trepitjant,hi havia gel,pinyes,pilotes,cuir,pedres ens va agradar tant que no volíem parar de passar-lo era molt divertit!

I per acabar les activitats ens van portar a un laberint! si si un laberint,vam entrar i sortir buscant el camí moltes vegades i  ja per acabar el dia ens van regalar una piruleta de part del pirata de Can Ribas,quin dia més fantàstic vam passar! si voleu veure totes  les fotos cliqueu a la imatge.

Helena i Patri

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *