I3,I4 Fan ambients al institut Vilumara

Hola famílies! avui els nens/es de I3,I4 han anat a fer una activitat al institut Vilumara.

Els/les estudiants tècnics d’educació infantil de l’ institut han preparat uns ambients molt interessants,els infants han jugat a la botiga,als metges,al minimon,a peces de fusta,han pintat amb gel i amb pintura,han fet pòcimes,han jugat a fer construccions amb volum,han passat per un circuit,han fet collarets,han jugat amb pasta de sal i fins i tot han entrat a amagar-se dins de l’espai, si si! s’ho han passat pipa!!! si voleu veure les fotos cliqueu a la imatge.

Aprofitem per donar les gràcies a l’institut Vilumara, mestres i estudiants per convidar-nos a aquesta activitat.

Equip d’Educació infantil

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *