1rB: Museu egipci de Barcelona!

Avui els músics hem sortit d’excursió i hem anat al museu egipci de Barcelona. Només arribar-hi, hem esmorzat. A continuació, hem entrat al museu i allà el David, el nostre guia, ens ha explicat una mica d’història egípcia i la momificació. Ens ha ensenyat on dormien els egipcis (els seus llits), els vasos canops (on guardaven certs òrgans d’un mort), els Déus principals, els sarcòfags i tots els objectes funeraris que col·locaven a la tumba, entre d’altres. Hem escoltat atentament al David i hem al·lucinat veient els llits, els sarcòfags i sobretot, les mòmies.

Després, ens hem dirigit en una aula-taller on ens ha escenificat el procés de momificació. Per explicar-nos-ho millor, ha agafat la Marta perquè fés de mòmia i ens ha explicat tots els passos. A continuació, ha tret una mòmia i hem practicat nosaltres, el què ens havia explicat: hem posat els amulets, hem envenat una mica més la mòmia, l’hem guarnit amb collarets i un cop preparada, ja estava llesta per posar-la dins un sarcòfag.

Quan hem acabat la visita, que ha estat molt interessant; ens hem dirigit al Parc de Diagonal Mar i allà hem dinat tots junts i hem jugat una bona estona. Finalment, hem pujat a l’autocar i hem tornat, molt cansats, a l’escola.

3 thoughts on “1rB: Museu egipci de Barcelona!

 1. roc

  LA FOTU DE JO I AL LLUIS ES MOLT XULA I LA ACSCURSIO VA SER MOLT XULA
  JA JA JA FINS DIMARS ASTALUEGO

  Reply
 2. MaRTa Post author

  Bon dia Roc i Lluís!! Fantàstic que continueu apareixent per aquí i escrivint! Us felicito! L’excursió va ser molt interessant i us vau portar tots molt bé! Ens van explicar tantes coses que durant la pròxima setmana en parlarem una mica més, què us sembla?!

  Un petonàs per cadascú i espero que el carnestoltes hagi estat molt divertit! Demà m’ho expliqueu! Records a la família!

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *