I5 Setmana cultural

Hola, Famílies!

Durant la setmana cultural, els alumnes d’I5 es van submergir en la cultura índia i van treballar les diferents característiques del país de l’Índia. Es van enfocar en la dansa, les tradicions i la història de l’Índia, i a través de jocs motrius i manualitats van poder plasmar tot l’après de manera creativa.

Un dels punts més destacats de la setmana va ser la dansa. Els infants van aprendre moviments tradicionals de Bollywood i van practicar coreografies en grup. Va ser emocionant veure com cadascun d’ells es va involucrar en l’activitat i es va sentir part d’una cosa més gran.

Un altre aspecte interessant que es va treballar va ser la cultura índia en si mateixa. Els alumnes van aprendre: el menjar, la música i les diferents tradicions que fan de l’Índia un lloc únic en el món. A través de manualitats, van poder crear les seves pròpies versions de símbols de la cultura índia i fer un photocall de l’Índia.

Finalment, tot el treball realitzat durant la setmana cultural Bollywood es va plasmar en una presentació final en canva que els alumnes van veure en la PDI.

En resum, la Setmana Cultural Bollywood va ser una experiència inoblidable per als alumnes d’I5. A través de la dansa, la cultura, les tradicions i les manualitats, van poder acostar-se a la riquesa d’un país fascinant com l’Índia. Estem segurs que aquesta setmana va deixar una petjada inesborrable en la classe d’I5.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *