I4 Setmana Cultural

Hola famílies!

A la classe dels coets va aparèixer dins la caixa de sorpreses una carta on es presentava Mozart. Cada dia ens anava deixant sorpreses relacionades amb la música clàssica: fer perruques, una batuta, el joc de les cadires, dels paquets, del director d’orquestra, ens va deixar dos mapes de l’escola on havíem de buscar els instruments que havia perdut, diversos instruments per descobrir, vam fer “ballar” el paracaigudes… tot això acompanyat de la música clàssica!
Fins i tot ens va presentar al seu amic Vivaldi, que mentre escoltàvem la seva composició “La primavera” vam dibuixar amb els colors d’aquesta estació!

I per acabar, la Vella Quaresma ens va portar una sorpresa ben dolça: La Mona!

A continuació, compartim amb vosaltres fotografies d’alguns d’aquests moments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *