Pablo Picasso

Durant la setmana cultural a l’escola els nens i nenes d’EI 5 ens hem endinsat una mica més en qui era Pablo Picasso, la seva vida i quines obres havia realitzat. Els seus quadres són molt originals i diferents, hem mirat quins eren els seus títols i els hem representat.

Per seguir aprenent hem pujat a la biblioteca de l’escola on hi havia una gran sorpresa, molts i molts llibres d’artistes.

També hem parlat de volum per elaborar un plat amb fang. Per fer-lo primer hem aprés a fer un disseny en paper per després plasmar-ho en el nostre plat. Oi que Picasso tenia una signatura molt característica? Doncs hem realitzat la nostra propia!

Hem gaudit i après molt durant aquesta setmana tan especial. Podeu veure part del procès clicant a la imatge de sota.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *