A EI5 HEM REBUT UNA MALETA PLENA DE MATES!

Un dia vam rebre a l’aula d’EI5 una MALETA PEDAGÒGICA plena d’activitats i jocs MATEMÀTICS. Hem gaudit durant unes quantes sessions d’aquest material específic per treballar d’una manera amena i divertida molts conceptes de geometria, orientació espacial, construccions, jocs d’ovservació i memòria, classificacions i seriacions. .

Creiem que una manera d’aprendre en aquestes edats és a partir del joc i la descoberta, aquesta sorpresa rebuda a l’aula ha contribuït a facilitar l’aprenentatge global de cada nen i nena, ja que al ser nou estan més motivats i disposats. També ha afavorit en l’aprenentatge que es dona en els petits grups de treball, ja que implica posar-se d’acord, esperar el torn, entendre la dinàmica del joc, acceptar les normes i un llarg etcètera. Per tant, aquestes activitats dins l’aula aporten nous coneixements, assoliment de continguts ja treballats amb anterioritat i també part de la socialització que afavoreix l’escola.

Alguns dels materials que hem manipulat són:

-KAPPLA, CASTLE LOGIC, DOBBLE, CHOCOLATE FIX, CAMELOT JUNIOR, 5 SARDINES, TANTRIX, MAGNETIC POLDOM, CUBORO i molts més.

ENS HO HEM PASSAT D’ALLÒ MÉS BÉ I HEM APRÈS MOLTÍSSIM!

Si voleu veure més imatges d’aquests materials i activItats podeu clicar a la foto i veure el repertori sencer. Esperem que us agradin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *