LES EMOCIONS

Els lleons i les lleones de P3 estem treballant les emocions a l’aula.

Hem començat coneixent les 3 emocions bàsiques: ALEGRIA (content/a), TRISTESA (trist/a) i IRA (enfadat/ada). A partir d’aquí estem fent diferents jocs i activitats com la de: “Com ens sentim quan…”, a la qual la mestra explica una situació propera pels infants i l’alumne ha de situar-se en l’emoció que sent quan li passa això.

També estem fent una altra anomenada: “Com em sento?” en la que els alumnes han de col·locar la seva foto a l’emoció que senten en aquell moment.

Gràcies a totes aquestes activitats identifiquem les pròpies emocions, aprenem a expressar-les de manera adequada i ens adonem que davant d’una mateixa situació les persones poden sentir emocions diferents.

Cliqueu AQUÍ per veure totes les fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *