L’HIVERN

Hola famílies!

Durant aquests dies els nens i nenes de p3 hem estat treballant l’hivern: els canvis que es produeixen a la natura, el temps que fa, la roba, els fruits típics, els colors d’aquesta estació…

Des del primer moment hi havia una cosa que ens cridava molt l’atenció… La neu!!! Així que vam decidir fer un experiment a la nostra classe per reproduir-la i conèixer com és el seu tacte, la seva temperatura… I fer les nostres boles de neu!

Uns dies més tard vam tenir molta curiositat per saber perquè l’aigua es congela a l’hivern, i vam fer un altre experiment per entendre com l’aigua passa d’estar líquida a congelada (sòlida). Després, vam aprofitar per fer un dibuix amb aquells glaçons en els que havíem posat colorant. Va ser molt divertit!!!

A més, gràcies a la vostra col·laboració, vam crear un racó ben maco a la classe ple d’elements de l’hivern: amb contes, imatges i molta roba d’aquesta estació!!! Ens ha permès aprendre moltes coses i passar molt bones estones comentant tots junts els diferents elements.

MIREU, MIREU… AQUÍ TROBAREU TOTES LES FOTOS QUE HEM FET DURANT AQUESTS DIES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *