Els primers dies dels nens i nenes de P4

Benvolgudes famílies!

Voldría compartir amb vosaltres els primers dies a l’escola dels alumnes de P4, a hores d’ara ja coneguts com la classe dels taurons.

En aquesta entrada podreu observar una pinzellada d’aquestes primeres setmanes…

En primer lloc apareixen ells/es, els protagonistes, els grup classe de P4; la realització del seu primer dibuix de P4; l’elecció del nom de la classe; el racó del PROJECTE on anem posant dia a dia nova informació i material; la creació del cartell dels taurons; decorant amb una plàstica un tauró que ens ha portat una alumna; treballant les parts del cos humà de manera vivencial arran del poema anomenat “El cos” d’en Joan Amades; TREBALLS D’AULA diversos (pintura, punxant dibuixos…); TREBALL SISTEMÀTIC: llengua i matemàtiques, a partir de material divers i manipulatiu; també hem començat amb la llibreta, on aprendrem cada setmana a escriure noves paraules, experimentant l’estació de la tardor a partir de plàstiques, material didàctic per tal de treballar vocabulari i el racó de la tardor per poder experimentar i manipular amb fruits,fulles,contes…; i també, l’anglès, el qual l’hem encetat amb cançons que anem practicant diàriament per tal d’anar interioritzant nous conceptes de mica en mica.

Doncs bé, aquest seria el recull d’algunes de les activitats que hem anat fent fins ara. Ens faltarà presentar-vos més endavant els AMBIENTS, un cop els posem en marxa juntament amb P3 i P5.

 

Per veure totes les fotos cliqueu a sobre de la imatge anterior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *