RACONS QUINZENALS

 

Aquí teniu algunes fotos dels racons d’aquestes dues darreres setmanes.

Les maduixes hem portat a terme algunes activitats per treballar la motricitat fina.

P3 motricitat fina

Les pastanagues hem continuat treballant els nostres noms, hem comptat pastanagues, i al racó de construccions hem fet de mecànics, cargolant i descargolant peces. Ens ha motivat veure com l’aigua també pot deixar traç en una paret i després…. observar com va desapareixent. I el racó que més ens ha inspirat ha estat el de l’art, on hem pintat amb aquarel·les.

P4

Les papallones continuem amb el comptatge i la descomposició de diverses maneres: ara portem un collaret fet de macarrons, on hem hagut de canviar de color cada deu peces, també anem completant el tapet numèric amb material divers. A l’espai de llengua hem treballat oralment seqüències i hem començat a reconèixer paraules i escriure-les. Les fulles de la tardor que hem recollit ens han servit per fer un treball de traç que ens ha fet estar molt concentrats i concentrades.

P5