Roboresme

El passat dijous dia 18 de maig els nens i nenes de cicle mitjà i superior van participar a la IV edició de la trobada d’escoles i instituts Roboresme. Aquesta trobada que organitzem un grup de mestres i professors de la comarca serveix perquè els alumnes puguin veure  i intercanviar idees sobre projectes de les branques científic-tecnològiques al voltant de la programació i la robòtica (STEAM). Es fa especial esforç també en despertar les vocacions femenines en aquests temes, ja que tradicionalment la societat reflecteix una visió sexista d’aquests camps de coneixement.

A primera hora tots els alumnes participants es van reunir al Teatre Clavé i van tenir 2 minuts per presentar el seu projecte a la resta. Desprès mentre els més grans escoltaven de primera mà els avenços en robòtica submarina, els de primària vam anar al pavelló poliesportiu a preparar la fira que va ser un gran èxit.

Aquí teniu fotografies i vídeos de la jornada.

Per començar els nostres alumnes presenten el seu projecte:

[youtube]https://youtu.be/M6v3wZ-5Ll8[/youtube]

I aquí les fotografies:

https://goo.gl/photos/3mP6Wc67sfZNYhfg6

A continuació podeu veure les fotografies i un vídeo de la fira.

[youtube]https://youtu.be/E6WYIPnzk4o[/youtube]

I les fotografies:

https://goo.gl/photos/cyxRrgEKVWp54Rez7

Aquest article s'ha publicat dins de Educació Primària i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Roboresme

 1. Carmen diu:

  Hola a mi el projecte dels abres de el Montnegre me esta agradan molt, estic aprenen més abres, saber mes sobre els abres, sobratot la ortografia que estem areglant tots junts a i me ublidava de una cosa el pi insigne si belleu que te 3 fullas podeu estar segurs de que es un pi insigne.
  Adéu fins aviat.

  Carmen.

 2. clopez13 diu:

  hola Carme,
  M’agrada moooolt que comentis els articles però recorda, com diem sempre a classe, que abans d’enviar el text llegir-ho varies vegades… precisament per l’ortografia. Una abraçada molt gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *