Hem sembrat bledes

LES BLEDES

La classe de 4t, el dimecres 1 d’octubre a les 4 de la tarda vam plantar bledes a l’hort de l’escola. Ho vam fer perquè ens agrada plantar i perquè ens tocava hort. Primerament vam fer un forat amb el plantador. Sequidament vam agafar les llavors i les vam posar al forat. Finalment ho vam tapar amb fem de cavall amb el rasclet i ho vam regar amb la regadora. I ara veurem com es fan de grans!!!

SABRIN de 4t

LES NOSTRES BLEDES

Dimecres 1 d’octubre per la tarda, els nens i nenes de 4t hem sembrat bledes a l’hort. Hem fet un forat al terra amb el plantador. Després hem agafat les llavors i les hem ficat a dins del forat. Hem tapat les llavors amb una pala i després les hem regat perquè creixin. Hem d’esperar a veure si crèixen i surten les fulles i per últim perquè el nostre hort sigui bonic.

QUETA  de 4t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *