Visita a l’abocador de Can Mata

Hola de nou, amic i amigues de Cicle Mitjà,

fa uns dies els nens i nenes de 3r vam anar a veure l’abocador de Can Mata que es troba al costat del nostre municipi. Allà ens van explicar que fan amb tots els residus urbans que els arriba de l’àrea metropolitana de Barcelona i com els transformen en electrictat i compost. Ens van dir que cada persona genera uns 1,7 quilos d’escombreries diaris, no trobeu que és una passada?

La veritat que després d’aquesta visita ens hem donat compte que des de casa podem fer molt per reduir el nombre de residus que llencem a les escombreries i que podem ajudar a cuidar el nostre entorn. Així, que animeu-vos i comenceu a reduir, a reciclar i a reutilitzar els objectes que tenim per tal de no embrutar tant el nostre planeta.

Ara a veure si podeu fer aquest trencaclosques de l’abocador que us hem deixat aquí…Fins la pròxima!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *