Teatre a Mollet…

Hola de nou,

ja fa dies tot el cicle van marxar a Mollet del Vallès al teatre. L’obra que vam veure és diu Peter Pan, a que us sona? Doncs, aquesta que vam veure era la continuació de la que tots i totes coneixem de Disney.

La Wendy és més gran i en Peter ve a veure-la perque el capità Garfi ha tornat i ha de lluitar amb ell. Llavors la Wendy li retorna l’espassa a canvi de poder-lo acompanyar. Així comença, però no us explicarem com acaba….

L’obra va ser força entretinguda i molt participativa ja que cada vegada que sortia algun dels personatges demanaven la col·laboració del públic per ajudar-lo a trobar la resta de protagonistes. Mireu si era entretinguda que ens vam oblidar de fer fotos. Després de l’obra, van anar a un parc amb una glorieta on van dinar i jugar fins l’hora de tornar cap a l’escola. Uns deixem un trencaclosques de record d’aquesta sortida. Fins aviat!!!!
Peter Pan Jigsaw Puzzle Gallery – JigZone.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *