Carnaval 09

Hola a tots i totes,

fa uns dies vam celebrar el Carnaval a l’escola, ens ho vam passar d’allò més bé.

Durant la setmana el rei Carnestoltes ens va donar les cosignes: dilluns portar mitjons diferents per fora, dimarts un davantal, dimecres alguna cosa al cap i dijous una prendra de vestir al reves.  Feiem unes pintes….Però ha estat d’allò més divertit.

Finalment, divendres a la tarda vam desfilar pel pati passant davant de tots els pares i mares, vam pujar a la tarima per saludar a tothom i finalment vam ballar una bona estona fins l’hora de marxar.

La veritat ens ho hem passat fenomenal. Aquí us deixem unes quantes fotos per recordar aquest dia. Fins aviat!!!

BubbleShare: Share photos – Find great Clip Art Images.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *