Sant Jordi a Cicle Mitjà

Com esteu tots i totes,

com ja sabeu fa uns dies vam celebrat la festa de Sant Jordi a l’escola. Com cada anys els nens i nenes de cicle mitjà vam fer diferents manualitats i objectes per vendre a la fira i així recaudar diners per fer la revista de l’escola.

La fira va ser un éxit, es va vendre casi tot gràcies a la col·laboració de les famílies que com cada any van venir a visitar-nos contribuint generosament a dur a bon fi aquesta tasca. Moltes gràcies a tots!

Per la tarda, com cada any vam realitzar el certamen literari, aquest any amb la novetat que hem estrenat el gimnàs per l’entrega de premis. Durant molts dies els alumnes del cicle hem treballat molt per fer unes auques ben “guapes” i la veritat es que ha sigut tota una feinada.

 Bé, us deixem amb unes quantes fotos per recordar aquest dia tan especial per tots i totes…
BubbleShare: Share photos – Easy Photo Sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *