PREMSA: DIARI DE GIRONA 09/11/10

«Una fase d´ascens és un premi i no hi renunciaríem»

A Sarrià toquen de peus a terra tot i el gran inici de lliga i encara que «l’objectiu és la permanència» no amaguen la il·lusió

10:13

VOTI AQUESTA NOTÍCIA 
Enviar
Imprimir
Aumentar el texto
Reducir el texto
L'Institut Balmes Sarrià va sumar el setè triomf consecutiu dissabte davant del Dominicos de Saragossa.<br />

L’Institut Balmes Sarrià va sumar el setè triomf consecutiu dissabte davant del Dominicos de Saragossa.
diari de girona

SARRIÀ DE TER | JORDI ROURA Set partits, set victòries. Aquest és el balanç de l’Institut Balmes Sarrià a la lliga de Primera Nacional d’handbol. L’equip de Toti Congost va embalat i ningú és capaç de mantenir aquest ritme. Els gironins ja tenen 4 punts d’avantatge respecte al segon (Sant Martí-Adrianenc, precisament el proper rival, dissabte que ve), i cinc sobre el tercer (Granollers).

Superats tots els nervis per l’acord frustrat amb el Girona FC, a Sarrià ja es torna a parlar només d’handbol. L’excel·lent inici de temporada ha portat “il·lusió” al club, però el president Josep Arroyo assegura que l’objectiu continua essent el mateix que a principi de temporada: “el primordial és mantenir la categoria, i amb aquests números estem en camí d’aconseguir-ho ben aviat”.

Queda encara molta lliga per davant, però a l’hora de pensar en una hipotètica fase d’ascens a Divisió d’Honor B Arroyo té clar que “no hi renunciaríem”. El president del Sarrià entén que “una fase d’ascens és un premi, i si a la pista t’ho has guanyat, l’has de jugar”. Ara bé, el pressupost es podria disparar perquè per ascendir cal superar dues promocions.

Sobre els contactes amb el Girona FC, Arroyo va explicar que “encara s’han fet alguns intents” però manté la seva negativa. Segons ell, se li ha fet arribar per gent propera a Josep Delgado que l’oferta estarà en peu sis mesos més.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>