ENTRENAMENTS 1ERA CATALANA

Bones a tots! El dilluns 24 comencem els entrenaments de 1era catalana, a les 20h (a les 8 del vespre) al pavelló de la UES, els entrenaments són oberts a tots…., joves i no tant joves, però m’agradaria ,sobretot, que tots els joves hi fòssiu, tant de 1era com de 3era, ja que comptem amb tothom. Us demano a tots que feu difusió  als vostres companys, ja que no tinc el mail de tothom. Bé, no patiu el primer dia parlarem una miqueta de la temporada i farem una mica d’exercici, lleuger, ja mirarem que sigui amè i divertit.SALUT!

PD: SI US PLAU! FEU EL BOCA ORELLA A TOTS ELS COMPANYS!! MERCI!


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>