Un burro català enmig de la marea roja

Aquí ve una altra animalada. Vaig anar al partit d’Espanya-Portugal a veure el duel ibèric i em vaig disfressar d’un animal ibèric que no es té massa en compte a la península: el burro català. Precisament ara ve més a “cuento” que mai amb la decisió del Tribunal Constitucional, però ja tenia pensat fer-ho abans. No per anar en contra de la Roja ni crear polèmica política, simplement per diversió (com sempre).

Vaig pensar que seria divertit que enmig de la Marea Roja hi hagués un burro català i ho vaig fer i val a dir que m’ho vaig passar bastant bé. El més bo de tot és que la mateixa nit, contagiat per l’eufòria espanyola, vaig sortir de festa sol i vaig anar a un bar latino. Al cap d’una hora set jugadors de la selecció espanyola van venir al mateix bar a celebrar la victòria. Jo anava amb la samarreta del Barça del triplet i l’únic jugador relacionat amb l’equip que hi havia, en Reina, em va firmar la samarreta. Aquí teniu el vídeo: