Emprenedoria

L’objectiu d’aquesta matèria és ajudar els alumnes a incorporar de ple la cultura emprenedora des de l’escola, des de les famílies i des de la societat, perquè tinguin la capacitat de decidir a consciència el seu propi destí quan s’incorporin al món laboral. Treballem en la sensibilització cap a l’emprenedoria, l’entrenament de les habilitats clau per emprendre i fonamentalment en la creació d’un business plan a partir d’una idea original. L’anglès és la llengua vehicular del programa, sempre adaptat al nivell dels estudiants..El programa finalitza amb una presentació en públic de tots els projectes, amb uns resultats espectaculars i els millors projectes es presenten al concurs Start-up organitzat per la Fundació Escola d’emprenedors.

Aquests són els projectes guanyadors d’enguany de tercer ESO ( B-CAM) i de primer de btx ( LOKASTICS):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *