BLEDES GRILLADES

Bones!

Avui tindrem com a protagonistes les bledes de l’hort perquè després de quatre mesos aproximadament ha arribat el moment d’arrencar-les. I, això donarà diverses feines com ara  desarrelar-les, tallar les arrels, triar les fulles i  fer els manats.

DSC01321.redimensionadaDSC01322.redimensionada

L’Amadeu ens ha explicat que les bledes estaven molt altes i que s’estaven grillant. Ara ja deixarien de produir fulles grans per centrar-se en fer flors que ens donarien el gra per plantar-les l’any vinent.

DSC01325.redimensionadaDSC01332.redimensionada

Després de treballar amb el grup de 4t i emplenar el cistell de manats de bledes, hem continuat collint cebes i enciams un bon bròquil.

DSC01343.redimensionadaDSC01339.redimensionada

Després hem comprovat l’estat dels alls. Ja sabem que es colliran per Sant Joan però l’Amadeu volia revisar el seu estat de creixement. I, tot està correcte. es desenvolupen bé i la seva olor característica també!

DSC01341.redimensionadaDSC01342.redimensionada

Per acabar hem fet un recorregut per observar les flors tant espectaculars del nostre hort:

DSC01326.redimensionadaDSC01328.redimensionada

Flor de l’albergínia i flor del carbassó,respectivament.

DSC01337.redimensionadaDSC01338.redimensionada

Flor del tomàquet.

A la fotografia de les flors del tomàquets també apreciem la necessitat de reg que tenien les tomaqueres ja que les fulles queien cap avall i es mostraven com si estiguessin pansides.

La última foto mostra una de les cols llombardes del nostre hort minuts abans de ser arrencada per l’altre grup de 4t que està a punt d’arribar a l’hort.

Adéu! Fins la propera setmana!

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *