DOS CAPS PARES TRENCATS

Bon dia a tots i totes!

Avui revisant el nostre hort hem trobat que dues de les tomaqueres tenien el “Cap pare” trencat. L’Amadeu ens ha explicat que si es trenca aquesta part  (la punta de la tija) aquesta tomaquera ja no s’enfilarà per la canya i no donarà gairebé ni un tomàquet. DSC01255.redimensionadaDSC01250.redimensionadaDSC01258.redimensionada

També comprovem l’estat de creixement dels “Salsa-fins“. Són pastanagues blanques que vam plantar pensant que el gra que ens havien venut faria pastanagues de les vermelles…

 

En Patrick ens assenyala les patates que ja creixen a bon ritme, tot i que, fins passat Sant Joan o principis d’agost no estaran preparades per collir. I, l’Oriol ha trobat que les flors dels carbassons estan a punt d’obrir-se cosa que indica que darrere de cada flor naixerà un carbassó.

DSC01252.redimensionadaDSC01253.redimensionada

DSC01251.redimensionadaDSC01246.redimensionada DSC01256.redimensionada

Després, avui han vingut els grups de 3r i de P5 a visitar l’hort. L’Amadeu els ha donat molta feina: arrencar les plantes dels pèsols, separar les baines, i també collir bròquils i fulles de bledes.

 

Nosaltres, hem continuat la volta de seguiment de l’hort i hem comprovat que les cols de Brussel·les que havien plantat s’havien fet molt grans però no havien donat cap fruit. L’Amadeu ens ha explicat que ja feia massa calor per a què donessin fruits. Per aquest motiu les hem arrencat. Com costava treure-les de la terra!

DSC01257.redimensionadaDSC01259.redimensionada

DSC01261.redimensionadaDSC01241.redimensionada

Finalment, com podeu veure a la última foto, hem netejat  l’hort a fons traient moltes males herbes que xuclen aigua i sals minerals a les plantes que volem que es desenvolupin bé.

Fins la propera setmana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *