NI CARGOL, NI PAPALLONA, NI BOIRA DE LA “MALURA”…

Bon dia, famílies!

L’hort continua amb un estat excel·lent. Ni rastre de cargols que mengin les fulles més tendres dels enciams i cols, ni papallones que posin ous per sota d’aquestes. Tot i ser un hort completament ecològic, per ara no hem hagut de fer front a aquestes plagues ni a la “malura”.

DSC00791.redimensionada DSC00792.redimensionada

La Boira de la Marinada o de la “Malura” és una boira que ve del mar i que fa que les plantes de l’hort no es desenvolupin correctament. El nostre hort no ha patit d’aquesta boira i per això ,entre altres factors, les nostres plantes gaudeixen d’aquest bon aspecte.

També tenim algunes notícies no tant bones. Ja que el planter dels nens i nenes de segon triga molt a desenvolupar-se com ens ensenya l’Aaron. Potser, perquè el planter va ser massa regat o bé per manca de sol, ens ha explicat l’Amadeu. Per contra, les faves i els pèsols que vam plantar la setmana passada han crescut amb molta força com ens assenyala en Leny.

DSC00780.redimensionada DSC00779.redimensionada

L’Amadeu, avui ens ha portat apis, bròquils i enciams. Els enciams els hem plantat, com ens ha recordat l’Amadeu, fent un forat ben profund amb el plantador.

DSC00784.redimensionada DSC00781.redimensionada

Finalment, hem regat tot allò que hem plantat i hem fet una bona neteja de males herbes i fulles caigudes ( sobretot dels plàtans del nostre pati) al nostre hort.

DSC00787.redimensionada DSC00794.redimensionada

Dilluns vinent l’hort es cuidarà tot sol ja que nosaltres tenim dia de festa i l’Amadeu també, és clar!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *