Materials sessió març09

Materials a treballar

Degut a la manca de materials específics per treballar aquesta sessió he seleccionat una sèrie de materials anteriors que crec interessants de veure. Si algú té alguna proposta per mirar materials determinats també es pot fer.

Adaptació del Windows per a deficients

El Windows encara és el sistema operatiu que domina el paisatge de la majoria dels ordinadors de les nostres escoles. Té diverses eines per adaptar l’ordinador per als alumnes que tenen algun tipus de deficiència.

Programes per al treball de la frase

En primer lloc veurem el programa Quídam, creat per Margarita Fortuny, mestra d’educació especial i coordinadora del SATI del Tarragonès.

 

Accés a la pàgina del Quídam.

Accés a la pàgina de Margarita Fortuny.

Formats de programació per a l’educació especial

Plans Individuals, A.C.I., programacions d’aula, Programa Intensiu Inividual… En educació especial cal fer unes programacions específiques en determinats casos, i en d’altres fem programacions més genèriques per treballar activitats en petit grup.

Voldria que debatèssim sobre el tema mirant primer les següents adreces d’Internet on tenim determinats recursos i on es parla sobre aquest tema:

Si alguns de vosaltres podeu proposar recursos o llocs d’Internet on cercar debat o models del tema que tractem seria interessant que escriguessiu un comentari.

Deixa un comentari