És real o és tot un somni?

He triat aquesta fotografia ja que la que tenia no era tant increïble per ensenyar-vos el que la vida ens aporta i que fins hi tot ho podriem confondre amb un somni.
Existeixen varies preguntes filosòfiques sobre si la vida és un somni, si en realitat som el somni d’un altre, què es un somni i què és la realitat, etc. Podriem passar-nos una eternitat discutint sobre aquest tema però jo no vaig per aquí, jo vull fer veure d’una manera molt diferent al que altres ho fan del que tenim però no apreciem, no parlo del sentit material, parlo de tot allò que ens envolta i que, de tant que ens preocupem per nosaltres mateixos, no veiem el que està passant a la resta. I es que, si la nostra actitud no canvia, realment no trobarem paisatges per a deleïtar-nos com aquest, i llavors només podrem somiar somiant.

Eduard Giralt F.

1er Batxillerat AÈtica, Antropologia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *