4. Manipulació o lliure elecció?

null

Constantment quan ens sembla que gaudim dels més alts plaers de la llibertat és quan més controlats estem. I es que la llibertat absoluta no existeix, sinó que els nostres actes estan limitats per una llibertat condicionada present al món on vivim. Plasmo en aquesta imatge la irònica comparació de la societat filada com a titella, on és manipulada a gust propi d’algú/alguns. Els polítics ens enganyen? O la causa recau en un àmbit més sociològic i som el que els altres volen que siguem i no el que realment som en veritat? Opino que no sempre tenim el que volem, però que, tot i així, no ens hem de deixar endur per la corrent dels altres!

Nuri Estartús Mateo

2on de batxillerat A
llibertat, política

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *