Jo, també vull donar la cara. I tu? Em pots signar la teva delegació?.-

SI PAULO FREIRE I ARCADI OLIVERAS HAN DONAT LA CARA.-

TOTS ESTEM CRIDATS A FER ALGUNA COSA EN AQUEST MÓN.-

Bon dia

Des del dia 01 d’octubre estic presentant el 3B en les jornades Cooperis i en tots els actes públics que puc.

Més informació sobre les VI Jornades Cooperis

http://blocs.xtec.cat/003b/11-ponents-entitats-i-recursos-de-les-jornades/

Pots trobar tot el referent al 3B i a la campanya d’invitació UNESCO. Juliol, París 2013  COOPERIS.CAT  www.cooperis.cat .

01.- Definició dins dels Suports a la Ciutadania.- El 3B denominació abreviada és un Suport Animador i Prescriptiu de l’Exercici Cooperatiu Creatiu (SAPECS) del denominat 003B+ADN com altres projectes catalans i com altres suports auxiliadors a la ciutadania com pot ser el Suport de la Justícia pel magistrat En Joan Perarnau, el Suport Vital Bàsic (SVB), exposat per la metgessa Na Francis Casado del servei de prevenció de l’Ajuntament de Tarragona junt amb Na Marisa Cerrillo del servei de prevenció de drogues , el Suport Cervical Personalitzat (SCP) de la seva inventora Na Maria Cinta Castelló, el Suport Prescriptiu de l’Exercici Físic (SPEF) d’En Manel González , metge i cap de la unitat de la medicina de l’esport de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, el Suport Escènic Teatral (SET) dels actors Joan Pascual i Maria Mercè Rovira, el Suport Associatiu Cooperatiu (SAC) d’En Jordi Freixa de l’Ateneu de Tarragona i de la Federació Catalana de Voluntariat Social, del Suport Irònic del Coneixement de Notícies de N’Antoni Coll (cronista) i N’Andreu Faro (còmics) del Diari de Tarragona, del Suport Oral a la Plena Llibertat d’Expressió de ràdio sant Pere i sant Pau i ràdio Falset, del Suport Auxili al 003B+ADN el psicoterapeuta grupal d’ En Jesús Frutos entre altres. I malgrat hi hagin persones cegues i sordes que es comuniquen pel tacte com testifica Na Joani Fuentes, directora de l’ONCE de Tarragona, ens trobarem moltes persones malgrat oferir aquests suports que són cegues i sordes mentals i no ens faran cas en primer moment. Però lluitarem contra l’autoexclusió mental. 28-11-12

02.- Fruit d’anys i de Persones cooperants i els seus suports.- Per a portar a terme el 3B he necessitat de 36 anys com a mediació i promotor cultural voluntari, amb la col·laboració registrada de 1564 persones, 31 anys de docència (22 de mestre, 08 de psicopedagog EAP i quasi dos anys de professor especialitat en orientació educativa d’institut).

Fets assenyalats durant aquest període en són 36 iniciatives que podem trobar en http://blocs.xtec.cat/ferrancrea/2011/06/22/trajectoria-de-35-anys/ però aquí vull destacar:

1.- La tesi en honor a la causa de 2004 de les universitats iberoamericanes sobre Decisiologia, Formes d’Avaluació Ràpides (FARS) i la Ment Fràgil sobre la incidència mental de les pràctiques digitals. Sobre Decisiologia és el nom al tractament de les decisions de persones que consulten per internet sobre els seus problemes personals i com entre varis casos, en tres van acabar en èxit. Avui Decisiologia és la ciència que estudia des del nivell de la ciutadania la presa de decisions i els seus ajuts provocadors de Dilemes en forma de preguntes sobre coneixements i habilitats, de propostes d’iniciatives i d’apostes d’ajuts per a l’èxit col·lectiu. La Decisiologia és avui Mental i el seu repte és de cercar la Decisiologia Mental Sana i en especial les decisions cooperatives.

2.- La tesi + llicència Icebergs, la tesi anterior es suma en la Investigació Combinada d’Entorns laborals i no laborals (domèstic, cívic i voluntariat) com a primera iniciativa ciutadana presentada a la URV el passat dia 28 d’octubre presidit l’acte pel Dr. Josep Sánchez Cervelló i pel Dr. Arcadi Oliveres. On vaig exposar el fruit de la mateix, el suport animador i prescriptiu de l’exercici de la cooperació el 003B+ADN com a eina i com a projecte personal i col·lectiu de Catalunya obert a tot el món.

3.- Una nova iniciativa ha estat demanar a UNESCO per a què en el mes de juliol pugui exposar la tesi + llicència Iceberg i el 003+ADN junt amb els 3.- Suports abans esmentats que gràcies a ells he fet pública aquesta iniciativa . Junt amb continguts culturals i naturals relacionats amb el 003B+ADN com:

Els jocs de l’Aplec i de la Bombeta de l’Aleixar, El joc de les Taules de la Foia de Cabacés, El joc del Nas de Quiuma del Lloar, El joc del Dit de Riudecanyes, El joc de les Cases de la Vilella Baixa, El joc del pintor Ramon Viñas de la Vilella Alta, El joc de les mines de Bellmunt,El joc de Marçà Giné de Marçà,Els jocs de la Sardana i de l’Ateneu de Tarragona,Els jocs orals i de les veus de les Persones de les ràdios sant Pere i sant Pau de Tarragona  i de Falset,El joc de la goteta del Montsant i de la Presa de Margalef,Els jocs del mini transvasament de l’Ebre, el de Poblet de  Vimbodí, el Tormo de la Torre de l’Espanyol, el Carrasclet de Capçanes,….entre molts altres més durant els darrers 25 anys.

I he posat en marxa escriure el meu Diari d’Actes “Dissaballà” on explico com vaig construir en la ment la Pau i com va creixent en el meu cor la Justícia, el meu procés de conversió en els valors de Nelson Mandela, Mahatma Gandhi, Teresa de Calcuta, Pere Casaldàliga i els dilemes que plantejo a Persones responsables de fundacions, de partits polítics, d’empreses, d’associacions….. i les seves respostes.

4.- A tot això es convida a sumar a totes les Persones que ho desitgin i els seus Projectes de Catalunya. Anirem en tren des de Tarragona a París i després de l’acte visitarem la ciutat cultural i els barris socials i contactarem amb associacions i entitats pels Drets Humans i per la Pau. Es tracta de presentar com a mínim al registre general de la UNESCO els recursos culturals, naturals, literaris en suport digital al voltant del 003B+ADN i explicar-li a la Directora General.

Com això és un projecte més de Catalunya, seria egoista fer-lo sol i per tant convido a la gent a signar per la presència moral dins de la campanya CAT: RP3  (Catalunya Rica i Plena de Persones i dels seus Projectes). Aquest gest és un acte de construcció mental per la justícia i per la pau una forma d’expressar l’esperança en la mediació internacional per Catalunya i els nostres Drets Humans. En aquesta campanya en un principi , ja que espero rebre més adhesions i suports internacionals, nacionals i locals) rebo el suport moral de la Fundació Nelson Mandela, on cada persona que fa quelcom per millorar és també el Dia de Mandela, cada vegada que juguem al 3B també és el Dia de Mandela i el dia que ens rebrà la Directora General també serà el Dia de Mandela. A poder ser el dia 18 de juliol, el dia que SDV Nelson Mandela complirà 95 anys. I demanarem que s’inicii l’expedient de declarar les Nacions Unides el dia 12 de desembre de cada any:

EL DIA MUNDIAL DE LA COOPERACIÓ EDUCATIVA CIUTADANA

5.- A partir d’ara aniré per pobles, barris i ciutats que m’invitin i explicaré aquest projecte Cooperis.  I després d’aquesta presentació resto a la teva disposició en tot el que sigui fer difusió d’aquest Campanya Cooperis i a la fi d’aconseguir l’èxit no sols meu personal sinó el teu, que és l’èxit col·lectiu del nostre país.

DAVANT EL NOU ANY, NOUS REPTES PER LA JUSTÍCIA I PER LA PAU

Atentament           Tarragona, 31 de desembre de 2012        Ferran 003B.

info@cooperis.cat

Estem a Facebook  cercant Ceradai  i   Josep Maria Ferran  i Torrent

Si Paulo Freire i Arcadi Oliveras han donat la cara. Jo també la vull donar.

I tu em pots donar la teva signatura com a delegació moral a aquesta Causa per no anar a París sol? Gràcies per la teva atenció en l’esperança i la lluita que sols sortirem de la crisi en la cooperació ciutadana.-