Referències per si és del teu d’interès.

INVESTIGACIÓ ACTIVISTA PSICOSOCIAL

AL VOLTANT DEL 003B+ADN

Fonamentat en la Recerca Acció (Research Action: Investigación Acción) i en la Pràctica Reflexiva.
Soc Investigador Activista Psicosocial i associacionista per la Justícia i per la Pau
El millor regal de Nadal és que contactis amb mi i poguem dialogar
SOLS PER SI VOLS ALGUNA REFERÈNCIA DE LES ENTITATS
– En el camp del  Voluntariat VolPraC i VolCrolS:
Voluntariat Promotor i Animador Cultural (VolPraC) i Voluntariat Cronista Radiofonista Oral en Societat (VolCrolS).Responsable del Cercle de Persones, Memorial del Patrimoni Immaterial Oral P.r.i.o.r.e.m. de Catalunya  i del CercleCHIN.PROP (Cercle d’Història i de la Natura. Persones Relatants Orals del Priorat).Investigador etnogràfic oral i radiofònic dela cultura popular, testimonial i de persones estudioses. Director de dos programes de ràdio local: “””P.r.i.o.r.e.m.PRIORAT)))… de ràdio Falset i “””P.r.i.o.r.e.m. la Teva Veu)))… de ràdio SPSP, emissora municipal de Tarragona. VoluntariPromotor i Animador cultural. Membre de Territoris Creatius de Tarragona:
– En el camp Professional: Professor Especialista d’Orientació Educativa. Responsable PAT. Eso 

Institut Antoni de Martí Franquès de Tarragona.                                http://www.institutmartifranques.com/marti_centre.asp
– Voluntari impulsor del 3B, ADN dels valors i dels jocs cooperatius creatius per la justícia i per la pau. Coordinació deCooperis. www.cooperis.cat . Amb el bloc obert per a compartir les jornades i el curs 3B.Cooperis http://blocs.xtec.cat/003b/
– Moviment associatiu. Com a responsable: Coordinador general de CERADAI, sots-coordinador de Vida Creixent de Tarragona, vocal de la Junta Territorial de Tarragona i Terres d’Ebre de la Federació Catalana de Voluntariat Social, vocal del’AESPAT, membre de la junta del Centre d’Estudis del Priorat i vocal de la Coordinadora de Centres d’Estudis de ParlaCatalana.
Com a soci de base de la Societat Catalana en Pro de la Justícia gràcies a Jutge de Pau (Substitut) de Cabacés, de Coop-CaixaRural Cabacés, Comunitat de Regants d’Ulldecona, de Metges Sense Fronteres, de la Societat Recreativa de Cabacés i del’Aleixar, de l’Ateneu de Tarragona, de l’Òmnium Cultural del Tarragonès, de la Societat Catalana de Pedagogia, de la Creu Roja,del Club d’Inventors Espanyols de Barcelona  http://clubdeinventores.org/ i subscriptor de la revista Dialogal.

Secretari i coordinador de Cooperis

www.cooperis.cat

En aquest bloc pots trobar projectes i iniciatives que s’han dut a terme o es porten en marxa amb cooperació

Més informació: http://blocs.xtec.cat/candidat i  http://blocs.xtec.cat/candidatura i altres més

Més informació  info@cooperis.cat