Inauguració Curs 10/11

Benvolgudes famílies:

Avui divendres 24 de setembre de 2010, la nostra escola ha acollit la INAUGURACIÓ DEL CURS ESCOLAR DE MOLINS DE REI. En l’acte hi ha assistit en representació del consistori l’Alcalde de la Vila Ivan Arcas, el 1r. Tinent d’alcalde Víctor Puntas, el 2n. Tinent d’Alcade Joan Ramon Casals, la Regidor d’Educació Laura Duran Bravo, el Sr. Toni Clos com a Inspector de la zona educativa del Baix Llobregat així com membres dels diversos Instituts i Escoles de la Vila tan públics com privats.

A mesura que s’anava arribant, els participants podien passejar-se per les diferents instal·lacions. Després s’han procedit a realitzar els Parlaments a càrrec de Laura Duran Bravo (Regidora d’Educació), Carmen Berenguel (Secretària de l’Escola), Toni Clos (Inspector del Departament) i Ivan Arcas (Alcalde). A continuació un petit vermut a clos aquesta jornada inaugural tot emplaçant-nos a guadir d’aquest curs escolar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *