Carnestoltes Molins

Des d’aquí volem FELICITAR la inciativa dels pares i mares que enguany han format una comparsa per participar com a escola al Carnestoltes de la Vila.

Can Agulló amb les seves gallines, galls i pollets de ben segur que van fer passar-ho d’allò més bé als participants. Estem segurs que aquesta iniciativa durarà molts anys i mica en mica la comparsa serà més gran.

Moltes gràcies a tots/es els organitzadors, a l’AMPA i a les famílies participants.

One thought on “Carnestoltes Molins

  1. Montse D.

    REALMENT VA SORTIR TOT PERFECTE!!! Ens vam divertir molt durant el taller del dissabte anterior en què vam preparar part de les disfresses i vam dibuixar les façanes de la masia, tothom va estar molt participatiu. A pesar de ser un grup molt nombròs (gairebé 100, entre pares i nens), no va haver-hi cap problema per posar-nos d’acord en tot.

    I quan finalment va arribar el dia de la rua, ens vam reunir tots al gimnàs per maquillar-nos i vestir-nos i… apa, de festa!!!! Carai el que vam arribar a ballar i riure durant la rua!!!!! I el final de festa va ser gairebé el millor, amb un fabulós sopar al menjador del cole, a on vam continuar la gresca. En definitiva, tot perfecte! Animem a les families a gaudir de la rua de l’any vinent que de ben segur organitzarem.

    Moltíssimes gràcies a la Comissió. Gemma, Mercè, Mònica, Jeni: noies, hem format un gran equip, oi? També moltes gràcies a la Conxi, que ens va preparar els patrons i ens va ajudar a tallar, a la Mª José, per la seva selecció musical que ens va fer ballar com bojos, al Jordi, per deixar-nos la seva furgo que es va convertir en carrossa en una nit màgica, al Miguel Ángel per les seves bones idees, al Victor i la seva garrafa de vi (quin èxit, noi!) i a totes i tots els participants cadascú amb les seves aportacions. Au, anem pensant disfresses per a l’any vinent!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *