Calendari escolar: el debat

Benvolgudes famílies,

A continuació us posem l’enllanç d’un programa emès per TVC concretament al Canal 33 on exposen diferents idees de la nova proposta del calendari escolar a partir del curs 10/11. Us animem a visionalitzar-lo i que enceteu un debat profitós.

http://www.tv3.cat/videos/1094929

Sinopsis:
Un calendari laboral en qüestió
L’activitat econòmica que pot generar la setmana de vacances escolars al febrer és un dels arguments de la Conselleria d’Educació a l’hora de proposar-la per al curs 2010-2011. En què gastaran més les famílies? I les empreses, com s’hauran d’organitzar? És prou racional un calendari laboral en què el primer trimestre de l’any no té ni un festiu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *