FOTOGRAFIEM BARCELONA

El dimarts dia 11 d’octubre, vam anar d’excursió a Barcelona per fer fotografies a la ciutat, especialment a monuments i edificis, tot practicant la tècnica arquitectònica.  Vam començar el recorregut al Pla de Palau, on es va fer el primer daguerrotip de la ciutat. Vam fotografiar edificis, monuments i carrers  importants i no tant importants de Barcelona, encaminant-nos al CCCB (Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona). En aquest museu vam visitar una exposició fotogràfica de Josep Brangulí. En aquesta exposió vam veure un recull de més de 100 fotografies en blanc i negre. Després, mitjançant el metro vam dirigir-nos cap a Plaça Espanya. Vam dinar davant del pavelló Mies Van Der Rohe, també vam fer-hi fotos. Després de dinar, vam anar a l’MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya). Allà vam visitar una altre exposició de fotografia, anomenada “La maleta Mexicana”.
Durant tota la sortida vam fotografiar carrers, edificis,  espais buits, és a dir sense habitants, etc.  Tot i així van sortir fotos bones de gent fent vida normal, sense que s’adonessin que els fotografiàvem.Depenent de la persona es fotografiaven elements amb línies rectes o bé, més artístiques i formals. A partir de les fotografies hem pogut observar que cada alumne té un estil personal de fotografiar un mateix element, en aquest cas: Barcelona.

Laia Giménez, Júlia Solà i Paula Rísquez / B1B

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *