5è i 6è visiten Barcelona

El dia 10 de desembre de 2014 les classes de 5è i 6è vam anar a Barcelona. Vam anar amb metro. Vam fer dotze parades fins arribar a la plaça Catalunya. Ens acompanyaven els nostres mestres. Alguns anaven amb els de 5è i alguns amb els de 6è.
Quan vam arribar a la plaça Catalunya, vam veure moltes coses, com una font, el Corte Inglés, etc.
Una vegada allí, vam parar per esmorzar. Mentre menjava, vaig veure uns coloms. Alguns els donaven pa per menjar. Jo també els en vaig donar. Estaven morts de gana aquells coloms.
Quan vam acabar d’esmorzar vam anar a veure la pista de gel. Com m’agradaria patinar-hi!!!!!!!! Vam acabar de veure-la i vam començar a caminar.
Aleshores, la senyoreta ens va donar un mapa. Vam buscar la plaça Catalunya. Vam caminar i caminar. Vam veure moltes botigues. Vam veure una botiga on hi havia una gentada que estava esperant i fent cua. Vam seguir caminant i caminant.
Vam anar a veure el bombardeig que havien fet abans, fa anys. Al costat hi havia un teatre. En el teatre hi havia gent que cantava òpera.
Una vegada vam acabar de veure-ho, vam caminar i caminar una altra vegada. Vam anar a veure el gat gros. Era una monada!!!!
Després vam anar al mercat del Liceu. Crec que es deia Liceu. No me’n recordo molt. Al mercat hi havia molta gent i moltes botigues. Hi havia caganers de tots tipus, arbres de nadal que s’il·luminaven, caga tions, etc… Quantes coses hi havia!!!!! A mi em va agradar moltíssim!!!! Llavors vam esperar a l’altre 6è. Alguns estaven cansats i vam jugar un moment al “macarron chistero”.
Hi havia molta gent que estava mirant i comprant. També vam anar a la fabrica on abans hi construïen vaixells. Després, li vam dir al Ramon que si havia vist el qui havia dintre del submarí. Ell va anar a veure-ho. Es va espantar moltíssim!!!
Després vam anar a un parc per dinar. Quan vam acabar de dinar, vam anar a jugar. La Simi havia trobat un trèvol de quatre fulles!!! Quina sort!! A mi també m’agradaria trobar un trèvol de quatre fulles!!!! La Melissa i jo vam buscar i buscar. La Simi ens estava ajudant. Després la Simi, va dir que faria un sorteig entre la Melissa i jo. Jo li vaig dir que li donés a la Melissa. Després va venir la Joaquina i ens va ajudar. La Melissa me’l va donar a mi, jo a la Joaquina i la Joaquina al Francisco. Després, quan ens estàvem avorrint, vam dir a la Noemí si podíem jugar amb ella. Vam jugar al “piu piu” i també a “l’oca. ” En el joc del “piu piu” a qui perdia havíem de fer-li pessigolles. I la qui va perdre va ser la Joaquina. Li vam haver de fer pessigolles. Una vegada acabat el joc ens en vam anar.
Al metro em van fer més pessigolles. Jo no podia més i em vaig caure a terra. Però seguien fent-me pessigolles. Quina gràcia!!!!
Amb el metro vam anar a parar a l’estació del Fondo. Quan vam sortir al Fondo vam veure la botiga de la Simi. La botiga de la Simi és un supermercat. Vam veure els seus pares. Després vam anar a l’escola.
A l’escola la senyoreta ens va donar galetes de xocolata perquè no les havíem donat al tió. Estaven boníssimes!!! Després vam jugar a futbol, 6è A contra 6è B. Una vegada acabada la tarda vam anar cap a casa.
L’excursió va ser genial i també molt divertida. Jo em vaig divertir molt i vaig passar-m’ho molt i molt bé!!
M’agradaria moltíssim que poguéssim fer una altra vegada aquesta excursió!!!!!!! Espero que puguem fer una altra vegada aquesta excursió!!!!

Liping

Quant a fturmo

Mestre de Primària a l'Escola Feliu i Vegués de Badalona.
Aquest article ha estat publicat en , sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *