TALLER DE BIODIVERSITAT AL PARC DE CAN SOLEI I CA L’ARNÚS

Avui els alumnes de 5è hem fet una sortida al parc de can Solei i ca l’Arnús. Hem anat caminant fins al parc i allà ens esperaven uns monitors per fer un taller de biodiversitat. Ens han donat uns dossiers didàctics sobre la història i la vegetació del parc i els hem anat omplint a mesura que feiem petits itineraris d’observació. Hem localitzat uns arbres i arbustos ben especials. Després de dinar hem jugat i ens ho hem passat molt bé. La tornada l’hem fet amb autobús. Ha estat un sortida molt interessant i molt divertida!!

5è A

5è B

Aquest article ha estat publicat en , General, sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *