Streetsurfing

El divendres a la tarda vam fer una classe de streetsurfing a l’escola. Es tracta d’una mena de monipatí, però amb dues rodes i un eix al mig de la “tabla”, que es coneix com a wave. Els nens i nenes van disfrutar moltíssim!!! Aquest divendres, segurament, tornem a repetir l’experiència. Espero que ens vagi igual de bé que el passat dia!!!

surf01

surf02

surf03

surf07

surf04

surf06

surf05

Aquest article ha estat publicat en , Educació Física, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 respostes a Streetsurfing

 1. ainhoa diu:

  M’ha agradat molt fer streetsurfing. Ho vull repetir!

 2. Noemí diu:

  Ainhoa, si tot va bé, el proper divendres dia 19 de març, dia de Sant Josep, festa a València (les falles) tornarem a practicar streetsurfing a la tarda!!!!!!!!!!!

 3. vitoria diu:

  M’hagradat molt la excursió al Cosmocaixa

 4. margarita diu:

  M’ha agradat anar al cosmo caixa !!!

 5. laura diu:

  a mi em va agradar moltissím pero tota l’estona queia.

 6. vitoria diu:

  A mi m’ha agradat molt el streetsurfing. Vull torna-ho a fer.

 7. amal diu:

  Molt difícil!

 8. ibbtissam diu:

  A mi m’ha agradat molt jugar amb el patinet i amb l’Ana em el pati vull torna-ho a fer

 9. ismael diu:

  A mi m’ha agradat molt fer streetsurfing i vull tornar-ho a repetir un altra vegada. El streetsurfing ho van fer: 3r, 4t, 5è i 6è i ens-ho vam passar pipa. A la Noemí li va costar molt patinar i tenia molta por. Així que es va rendir. Quan ho va fer la Noemí el professors/es que estaven al pati la van animar i la Noemí estava tota l’estona cridant així: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Signatura Ismael.

 10. Margarita diu:

  M’ha agradat molt fer el Streetsurfing i m’agradaria fer-ho un altre cop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *