APADRINAMENT LECTOR

La lectura és fonamental en l’educació dels nostres alumnes i avui hem començat el projecte d’Apadrinament Lector entre els alumnes de sisè i segon. Els aspectes més positius de l’activitat són:
-Motiva a llegir als alumnes.
-Responsabilitza als més grans de l’atenció i cura dels petits, i els fa conscients de que ells són el seu exemple, amb tot el que això implica.
-Afavoreix la relació entre els nivells.
-Crea lligams emocionals i afectius entre fillols/es i padrins.

Els objectius d’aquesta activitat són diversos:
1- Per una banda, volem afavorir la comunicació entre els alumnes dels diferents cicles i, per l’altra, fomentar actituds d’interès envers la lectura.
2- Millorar la comprensió lectora.
3- Que els nostres alumnes més grans treballin i assumeixin el compromís i la responsabilitat de vetllar pels alumnes de cicle inicial. Desitgem que se sentin “importants” dins del procés lector dels més petits i, d’aquesta manera, fomentar el seu propi interès envers la llengua escrita amb respecte a la diversitat de cadascú.

PADRINS LECTORS on PhotoPeach

Aquest article ha estat publicat en 2n, General, lectura, projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a APADRINAMENT LECTOR

  1. diana diu:

    Hola Nekane, esta molt bé ser la padrina dels teus alumnes, jo tinc a l’Amina, el Manuel i el Sufiane; cada vegada van millorant!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *