Les noves teconologies

Introducció:
A l’escola abans de Nadal vam començar a utilitzar els ordinadors portàtils. Em sembla bé, perquè de cara l’any que ve utilitzarem portàtils tot el curs i serà com una llibreta, un full, un llapis, …

Avantatges de les noves tecnologies:
La veritat és que això de treballar amb ordinador és molt còmode perquè ens permet fer més ràpida la feina, no cal tinta, és mes ràpid a l’hora de buscar informació i no cal anar a la biblioteca, és més còmode perquè és més divertit i més ràpid, té molts tipus de lletra i la pots posar a la mida i el color que vulguis, i si t’equivoques pots anar endarrere.

Desavantatges de les noves tecnologies:
La veritat és que no ens adonem  però estar moltes hores davant d’un ordinador perjudica molt la vista i tens molt  cansament. Si un dia se te’n va la llum no pots engegar l’ordinador perquè no tens energia.

Ordinadors portàtils a Primària i a l’ESO:
El Departament d’Enseyament ha publicat:
“El programa també preveu dotar les aules de cicle superior de primària de les escoles públiques d’ordinadors portàtils, pissarres digitals interactives (PDI) i equipament complementari per guardar o transportar els ordinadors. L’objectiu és que “els alumnes, quan s’incorporin a l’ESO, estiguin acostumats a treballar amb ordinadors al centre”, com ha remarcat Rigau. Aquesta acció beneficiarà 86.000 alumnes, que rebran 13.500 ordinadors i 960 PDI el curs vinent.”

Conclusions:
A mi m’agrada més l’ordinador però també m’agrada escriure a la llibreta i als fulls amb els bolis. És més, m’agraden tots dos.

Paula

 

Quant a Ferran

Mestre jubilat, aprenent de naturalista i col·laborador de Biodiversidad Virtual i del CBMS (Catalan Butterfly Monitoring Scheme) a l’itinerari d’Alòs de Balaguer.
Aquest article ha estat publicat en Periodisme, Tecnologia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *