QUÈ US HA SEMBLAT EL BLOC?

-ACTIVITAT OBLIGATÒRIA, INDIVIDUAL- (últim dia 14 de juny)

Bé, nois i noies, el curs s’ha acabat i amb ell la creació del nostre bloc.

Com a última activitat, us proposo que deixeu un comentari de què us ha semblat aquest treball que hem anat fent durant aquests mesos.

Per tal d’ajudar-vos a reflexionar podrieu contestar a les següents preguntes:

1.- Quines activitats i/o pàgines t’han agradat més? Per què?

2.- Quines activitats i/o pàgines t’han agradat menys? Per què?

3.- T’agradaria continuar amb el bloc el curs vinent? Per què?

 

 

17 thoughts on “QUÈ US HA SEMBLAT EL BLOC?

 1. Teresa Saavedra

  Hola Eulàlia,
  A mi el que m’ha agradat ha sigut l’activitat de les endevinalles.
  No m’ha agradat la pàgina del Parlem perquè a vegades no sabia què posar.
  A mi no m’agradaria continuar amb el bloc perquè dóna molta feina i jo a casa no tinc ordinador.
  Adéu Eulàlia.

  Teresa

  Hola Teresa,
  Jo crec que no era tan difícil d’escriure en el Parlem, només calia explicar què feies en el teu temps lliure, en les teves classes de ball, el cap de setmana, etc.
  Et felicito per l’esforç que has posat durant tot el curs per complir amb les activitats del bloc, amb la dificutat afegida de no tenir ordinador.
  Gràcies per la teva participació!
  Eulàlia

 2. Daniel Santiago

  Hola Eulàlia,
  Aquest és el meu comentari de l’ultima activitat del bloc:

  A mi m’ha agradat més l’activitat de la penicil•lina perquè m’ha fet aprendre coses noves i a raonar més les preguntes, però no m’ha agradat fer un conte entre tots perquè a mi quan l’anava a fer se m’avançaven i no sabia què fer.
  Jo voldria que el curs vinent continués perquè és molt divertit i sempre has de fixar-te si poses alguna activitat nova o no.
  Fins demà, i gràcies pel “Creant un Bloc”
  Daniel

  Hola Daniel,
  L’objectiu de l’activitat del conte col·lectiu era aprendre treballar conjuntament. Ja sé que va ser difícil, però amb esforç i voluntat es podia fer.
  Gràcies per la teva participació en el bloc, doncs sense la vostra col·laboració no l’hauríem pogut crear.
  Bona nit,
  Eulàlia

 3. Mar Alsina

  Hola Eulàlia,
  Aquesta és la meva resposta:
  A mi m’han agradat totes les activitats perquè són divertides de fer i a més a més no només tens deures escrits a mà, sinó per ordinador també.
  A mi no m’ha agradat la pàgina de “Que hem llegit” perquè mai me n’enrecordava.
  M’agradaria continuar amb el bloc el curs vinent perquè m’ha agradat molt.
  Adéu
  Mar

  Hola Mar,
  Crec que és bo que acostumar-se a fer algun tipus de deures per ordinador, doncs en cursos propers en fareu més.
  Pel que fa al problema que has tingut amb la pàgina “Què hem llegit” només calia apuntar-te a l’agenda cada vegada que acabaves un llibre i així hauria sigut fàcil recordar que havies d’enviar un comentari.
  Gràcies per la teva participació al bloc!
  Bon cap de setmana,
  Eulàlia
  fins dilluns.
  Mar

 4. Samuel Barrero Peral

  Hola Eulàlia,
  A mi m’han agradat la gran part de les activitats del bloc. Perquè fer les activitats per ordinador és més
  divertit que fer-les per escrit.
  A mi no m’ ha agradat el “Que hem llegit” ni el “Parlem” perqué m’oblidava de fer-les.
  No vull continuar amb el bloc perquè m’he guanyat moltes faltes.
  Adéu.
  Samuel

  Hola Samuel,
  Penso que tots els problemes que has tingut amb el bloc ha estat per una manca d’organització. Dius que t’han agradat les activitats però les faltes per no fer-les no, crec que això ho hauries pogut arregar estant una mica més pendent del que havies de fer.
  Gràcies per les col·laboracions fetes durant el curs,
  Eulàlia

 5. Èrica Simón

  Hola Eulàlia,
  A mi, una de les activitats que m’han agradat mes, ha sigut la d’en Wall-e, perquè m’ha recordat que cal tenir cura de la natura, a no contaminar etc… i així és una forma maca de recordar-ho.
  En canvi l’activitat que m’ha agradat menys ha sigut l’última activitat d’angles, perquè no la he trobat ni divertida ni entretinguda.
  Jo espero que l’any vinent hi hagi bloc perquè es una altra forma entretinguda de fer els deures. També et desitjo bon estiu, si és l’últim comentari que faig.
  Adéu Eulàlia.
  Èrica Simon.

  Hola Èrica,
  Gracies per la teva opinió. A la senyoreta Montse i a mi ens ajuden molt les vostres opinions per tal de poder anar millorant les activitats del bloc pels propers alumnes de cinquè.
  També et desitjo un bon estiu, però espero que encara no sigui l’últim comentari que m’envïis.
  Fins demà,
  Eulàlia

 6. Nil Genís

  Hola Eulàlia,
  L’activitat que m’ha agradat més és la de “Making craft” perquè m’ha agradat molt fer manualitats amb els amics. L’Àlex, l’Èrica i jo vam fer un barret de graduat, un mussol molt gran i una mànega de vent PATRIÒTICA. I la que m’ha agradat menys és la de la Quaresma perquè no hi vaig trobar complicacions i em va resultar molt avorrida.
  La meva pàgina preferida ha estat la de Practiquem!!! perquè podia fer activitats sobre els temes recents que m’ajudaven a estudiar d’una manera més divertida 🙂 i de tan en tan aprenia més coses. I la pàgina que m’ha agradat menys és la de “Qui som?” perquè no l’he trobat interessant ja què les coses que explica sobre l’escola les sabia gairebé totes.
  M’agradaria molt poder continuar amb el bloc el curs vinent perquè t’ajuda a ser més responsable i a estar atent perquè qualsevol dia pot sortir una activitat que passa volant.
  Adéu,
  Nil 😀

  Hola Nil,
  Cal que tinguis en compte que el bloc va dirigit a una bona pila d’alumnes i no tots teniu el mateix nivell, és per això que és normal que hàgim posat activitats amb diferents tipus de dificultat i així tothom tingués l’oportunitat de trobar activitats més fàcils i altres més complicades.
  Veig que no has entès la finalitat de la pàgina del “Qui som”. Ja sé que tot el que hi diu ho sabeu perquè la vau escruire entre tota la classe, ho recordes? La finalitat era que si algú de fora entrava al bloc pogués saber qui eren els seus autors.
  En una cosa que no hi estic d’acord és que sembla que diguis que les activitats sortien per sorpresa i això no és veritat perquè sempre heu sabut quan sortien i quan s’acabaven (normalment duraven 15 dies).
  Moltes gràcies per la teva col·laboració. Gràcies a l’esforç que heu fet entre tots hem pogut construir un bloc.
  Fins demà,
  Eulàlia

 7. David Quintana

  Hola Eulàlia
  M’agradat el bloc sobretot la part del “Practiquem” per totes les activitats que has possat. M’han agradat totes les activitats.

  La pàgina que no m’ha agradat tant ha sigut el Parlem perquè mai no sabia què possar.

  M’agradaria continuar amb el bloc l’any que ve.

  Adéu,fins demà

  DAVID

  Hola David,
  Quedo una mica sorpresa pel teu comentari. Sempre hagués dit que el bloc no t’agradava doncs hi has participat molt poc. M’alegra veure que estava equivocada.
  Penso que escriure en el Parlem no era tan difícil. Només calia explicar una cosa que haguessis fet un dia qualsevol o del cap de setmana.
  Espero que si el que has dit és veritat el curs vinent, si hi ha bloc, compleixis amb totes les activitats.
  Gràcies per la teva col·laboració,
  Eulàlia

 8. Jesús Puig

  Hola Eulàlia,
  A mi el que més m’ha agradat ha sigut l’activitat MAKING CRAFTS perquè ha sigut una activitat molt divertida,i les manualitats eren molt xules.
  El que menys m’ha agradat ha sigut l’activitat d’ENCADENEM PARAULES.
  Jo l’any que ve m’agradaria seguir amb el bloc perquè ha sigut molt entretingut i divertit.
  Adéu Eulàlia.
  Jesús Puig

  Hola Jesús,
  Gràcies per la teva opinió la tindrem en compte alhora de preparar el proper bloc per cinquè.
  Fins demà,
  Eulàlia

  Atenció: Has fet moltes faltes. Cal revisar bé l’ortografia dels comentaris!

 9. Carmen Rojo

  Hola Eulàlia,
  L’activitat que més m‘ha agradat han sigut les endevinalles perquè m’agraden molt. A mi l’activitat que menys m’ha agradat ha sigut la de la Penicilina perquè em va donar molt feina. A mi no m’agradaria seguir amb el bloc perquè me dona molta feina, però gràcies per posar-nos aquestes activitats.
  Adéu,
  Carmen

  Hola Carmen,
  Estic d’acord que fer una activitat del bloc és una feina afegida però crec que no n’hi hagut cap que fos massa llarga ni massa difícil. També crec que sempre us hem deixat molt de temps per poder-les fer (15 dies!!!). De tota manera m’agrada que donis la teva opinió.
  Gràcies per les teves col·laboracions,
  Eulàlia

 10. ALEJANDRO TORRENT

  Hola Eulàlia,
  Aquesta és la meva resposta:
  A mi m’ha agradat l’activitat de la Penicilina.
  No m’ha agradat la d’endevinalles, era una mica difícil.
  M’ha agradat la pàgina de ‘Que hem llegit’.
  La pagina que menys m’ha agradat ha sigut el ‘Parlem’ perquè no sabia de què parlar.
  No m’agradaria tenir bloc el curs vinent perquè a vegades tenim molta feina i amb el bloc n’hi ha més.
  Adéu,

  Alejandro

  Hola Alejandro,
  Estic d’acord que fer una activitat del bloc és una feina afegida però crec que no n’hi hagut cap que fos massa llarga ni massa difícil. També crec que sempre us hem deixat molt de temps per poder-les fer (15 dies!!!). De tota manera m’agrada que donis la teva opinió.
  Gràcies per les teves col·laboracions,

 11. Alex Vazquez

  Hola Eulàlia:
  L’activitat que m’ha agradat més ha sigut la de “Making Crafts” ja que m’agrada molt fer manualitats. I l’activitat que m’ha agradat menys ha sigut l’última activitat d’anglès perquè no li trobava res d’interessant ni entretinguda.
  A mi m’agradaria molt que el curs vinent hi hagi un bloc ja que és una altra forma divertida d’aprendre moltes coses.
  I gràcies per donar-nos aquest bloc durant tot el curs!
  Fins demà.
  ALEX 😉

  Hola Àlex,
  Jo em dóno per satisfeta si el bloc us ha ajudat en alguna cosa o si heu après alguna cosa nova.
  Gràcies a tu per totes les col·laboracions fetes durant el curs. El bloc ha estat cosa de tots i no hauria pogut ser possible sense la vostra ajuda i treball.
  També t’agraeixo la teva opinió la tindrem en compta pel proper bloc.
  Fins demà,
  Eulàlia

 12. Joel Anaya

  Hola Eulàlia,
  L’activitat que m’ha agradat més ha sigut la de la Penicil.lina perquè vaig aprendre moltes coses i l’activitat que m’ha agradat menys ha sigut l’última activitat d’anglès perquè no li trobava res d’interessant.
  A mi m’agradaria molt que el curs vinent hi hagués un bloc tan interessant com aquest .

  Fins demà,
  Joel A.

  Hola Joel,
  Celebro que hagis après coses noves amb el bloc. Tindrem en consideració la teva opinió pel proper curs.
  Gràcies per les aportacions que has fet durant el curs.
  Fins demà,
  Eulàlia

 13. Helena Nualart

  Hola Eulàlia,
  L’ activitat que més m’ha agradat ha sigut la de “Making craft”.Perquè m’agrada fer manualitats i també perquè les meves companyes i jo ens ho vam passar molt bé.
  En canvi la que menys m’ ha agradat ha sigut l’ endivinalla perquè em va donar molts mals de cap i em va fer pensar molt.
  A mi el proper curs m’ agradaria tenir el bloc perquè és una manera entretinguda de fer diferents activitats.
  Fins demà.
  Helena.

  Hola Helena,
  Precissament l’objectiu d’una endivinalla és fer trencar el cap. Cal que us acostumeu a que no tot té una solució ràpida. Cal aprendre a fer les coses amb esforç i a sentir-se molt orgullòs quan després d’haver-ho fet pots veure que els teus resultats són acertats.
  Gràcies per haver participat tan activament durant tot el curs. Sense totes les vostres aportacions el bloc no hauria estat possible.
  Fins demà,
  Eulàlia

 14. Marc Sola

  Hola Eulàlia
  L’activitat que més m’ha agradat ha sigut l’enigma perquè era bastant difícil.
  L’activitat que menys m’ha agradat ha sigut l’última d’anglès perquè era molt fàcil.
  Jo vull continuar el bloc l’any que ve perquè així aprenem moltes altres coses i és més entretingut.
  Adéu,
  Marc.

  Hola Marc,
  Tal com ja he comentat a algun altre company, el fet que hagiu trobat algunes activitats més fàcils que d’altres és per donar l’oportunitat a que tots les poguéssiu fer.
  Gràcies per la teva opinió i si aquest estiu t’avorreixes una mica i em vols explicar alguna cosa, sàpigues que el bloc estarà obert durant totes les vacances.
  Fins demà,
  Eulàlia

 15. Gisela Jimeno

  Hola Eulàlia:
  L’activitat que m’ha agradat més ha sigut la de “Encadenem paraules” perquè havies d’ estar atent del comentari que posava el de davant. I l’activitat que m’ha agradat menys ha sigut l’última activitat d’anglès perquè no la trobava gens divertida .
  La pàgina que més m’ ha agradat ha sigut la de Practiquem!!, perquè és una altra forma de repassar el que has fet a classe i pots apendre coses noves.
  A mi m’agradaria molt que el curs vinent hi hagi un bloc ja que és una altra forma divertida d’aprendre moltes coses.
  Adèu Eulàlia

  Gisela

  Hola Gisela,
  Jo opino el mateix que tu, crec que molts heu aprofitat els recursos del Practiquem i això us ha ajudat per estudiar.
  Gràcies pel teu comentari.
  Ah! i si aquest estiu t’avorreixes una mica i em vols explicar alguna cosa, sàpigues que el bloc estarà obert durant totes les vacances.
  Fins demà,
  Eulàlia

 16. Carlos Alcaraz

  Hola Eulàlia,
  L’activitat que més m’ha agradat ha sigut l’endevinalla perqué et trencaves el cap pensant i al final era una cosa curiosa i el que menys m’ha agradat es “Sentimientos en un diario” perquè era molt avorrida.
  M’agradaria que l’any que ve tinguessim el bloc perque t’ho passaves molt bé fent les activitats.

  Hola Carlos,
  L’objectiu de l’activitat de “Sentimientos en un diario” no era precisament que t’ho passessis divertit. Era que reflexionessis una mica, com de vegades els nostres fets poden repercutir en els nostres companys.
  Gracies per totes les aportacions que has fet durant el cur i si aquest estiu t’avorreixes una mica i em vols explicar alguna cosa, sàpigues que el bloc estarà obert durant totes les vacances.
  Fins demà,
  Eulàlia

  Atenció: Abans d’enviar el comentari has de comprovar que estigui complet. Falta el comiat i la signatura!

 17. Jon Martínez

  Hola Eulàlia,
  L’activitat que m’ha agradat més és la del conte perquè havíem de seguir el que els demés escrivien.
  L’activitat que m’ha agradat menys és la de la Penicil·lina perquè a mi m’ha semblat molt avorrida.
  A mi m’agradaria que no hi hagués bloc l’any que ve perquè a sisé hi haurà molta feina i més la del bloc és massa.
  Adéu,
  Jon

  Hola Jon,
  Crec que fer una activitat on se us dóna quinze dies per entregar-la i que, generalment, no porta més de cinc minuts de feina no és una raó massa consistent per no voler fer el bloc. De tota manera respecto la teva opinió i vull agrair-te la teva col·laboració durant tot el curs.
  Fins sempre,
  Eulàlia

  Atenció: Tot i que sigui la darrera activitat calia vigilar l’ortografia. Has fet massa faltes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *