Futbol Sala: J.M. Peramàs – Vista Alegre

Partit complicat degut a les condicions meteorologiques, aire, fred… No hi eren tots els jugadors, per diverses questions.

El partit es posa de cara per part dels locals (Peramàs) amb un gol d’Albert entrant per banda. Dues badades defensives fan constar el 1-2. Així acabà la primera part. A l’inici de la segona l’equip surt fred i encaixa dos gols més, 1-4, amb el contratemps que el porter té molèsties i ha de ser substituït. A l’inici de la tercera part Peramàs tira d’orgull i casta i, jugant en equip amb alguns detalls individuals, es posa 3-4 (gols d’Albert i David) al final de la tercera part. Al inici de la quarta part Peramàs s`ho juga tot i es llença a l’atac. Acorralen l’equip visitan (Vista Alegre) que no podia passar del mig del camp. Peramàs incomoda els jugadors de Vista Alegre amb un joc dur, agressiu, però a la vegada net. Ocasions fallades, pilotes als pals, travessers… L’equip estava físicament esgotat, i en un contraatac, Vista Alegre, mata el partit amb el cinquè gol, arribant al 3-5 definitiu.

Bon partit dels Alevins de Peramàs, que va jugar amb dos Benjamins que poc a poc van tenint un rol important a l’equip tot i  l’edat i l’estatura que tenen. Si segueixen així units, com un gran equip, que és el que són, (perquè trobar un bon equip costa molt, però que a més siguin amics costa més) podran guanyar la lliga com varan fer l’any passat, on van guanyar tots els partits en la segona volta.

Marc Bruguera (Entrenador)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà