COHESIÓ TEI – EL NOSTRE ESCUT

El passat divendres, 16 de febrer de 2018, l’alumnat de 3r i 5è va fer una altra activitat del Programa TEI (Tutoria Entre Iguals). En aquesta ocasió es tractava de dissenyar un escut que els representés com a parella de Tutor i tutoritzat. Si cliqueu la imatge podreu veure una petita representació de l’activitat. També podreu veure els escuts al passadís i les classes de 3r durant la jornada de portes obertes.

QUÈ FEM A LA COOPERATIVA SUPERCOOPER de 5è B

Primer vam decidir si volíem una societat anònima o cooperativa i va sortir cooperativa.

Els que volíem formar part de l´equip directiu havíem de presentar una candidatura,vam fer una votació secreta i vam triar al president, la tresorera i secretària. Després vam omplir els estatuts. Vam omplir molts documents, per exemple la fitxa de registre de soci/a de la cooperativa. Vam decidir que la cooperativa es digues Supercooper i vam escollir el logo de l´empresa. També tots vam firmar una fitxa per fer la  constitució de la empresa.

Al cap d´uns dies vam haver de  portar els prototips dels productes que volem el.laborar, ja  tenim el CIF, i  ja podem començar a fabricar per vendre els nostres productes!!!

foto-coopertiva4