QUÈ FEM A LA COOPERATIVA SUPERCOOPER de 5è B

Primer vam decidir si volíem una societat anònima o cooperativa i va sortir cooperativa.

Els que volíem formar part de l´equip directiu havíem de presentar una candidatura,vam fer una votació secreta i vam triar al president, la tresorera i secretària. Després vam omplir els estatuts. Vam omplir molts documents, per exemple la fitxa de registre de soci/a de la cooperativa. Vam decidir que la cooperativa es digues Supercooper i vam escollir el logo de l´empresa. També tots vam firmar una fitxa per fer la  constitució de la empresa.

Al cap d´uns dies vam haver de  portar els prototips dels productes que volem el.laborar, ja  tenim el CIF, i  ja podem començar a fabricar per vendre els nostres productes!!!

foto-coopertiva4

 

 

 

 

Projecte: l’agència de viatges 6è

Agència Kamaraki

http://prezi.com/40mrvxrz1ljw/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Agència Potter Vash
http://prezi.com/zlrp9yvbpxck/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share

Agència Soah

http://prezi.com/adjf0xnjg8__/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Agència Bogeria viatgera

http://prezi.com/ztm0b6cfkdwi/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Agència Estrella d’or

http://prezi.com/qiujeyhovnlu/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share

Fotos carnestoltes’ 17

Les fotos de les festes de carnestoltes. Aquí teniu un recull dels diferents moments del carnestoltes 2017. El pregó amb el rei carnestoltes i el seu seguici, el concurs de ball per classes, les disfresses de la rua, el concurs de disfresses i l’arribada de la vella quaresma amb tota l’escola.

Carnestoltes’ 17 on PhotoPeach

Arrenca el Programa TEI!

logo-teiPoc abans de les vacances de Nadal, i tot just tornant d’elles,  l’escola hem endegat el Programa de Tutoria Entre Iguals (TEI). Ja hem fet les primeres activitats:

  1. Formació i entrega dels carnets dels Tutors/es.
  2. Presentació i entrevista entre Tutors i Tutoritzats.
  3. Activitats de Cohesió entre Tutors i Tutoritzats.

Si cliqueu en els títols, podreu veure fotografies de es diferents activitats. Animeu-vos a veure-les amb els vostres fills/es i comentar-les al bloc!

També volem dir-vos que tots els alumnes de 5è s’han mostrat molt sensibles i tots i totes han volgut participar del programa com a tutors/es. I els alumnes de 3r han rebut de molt bon grat aquest suport dels seus companys més grans.

English Day

Aquest divendres 17 de juny  vam celebrar a l’escola l’ “English day” d’enguany. Ambientat en els jocs olímpics, els alumnes de sisè preparen proves, una per cada continent, per als equips de nens i nenes de segon. Tot jugant practiquem l’anglès.

English day’ 16 on PhotoPeach