COMENÇA L’ESPORTPERAMÀS

Aquest dilluns, 24 d’ocubre de 2011, la Secció esportiva de l’AMPA va iniciar el Programa ESPORTPERAMÀS, en el que varen participar nens i nenes de Cicle Inicial de l’Escola. Proprament penjarem fotos i el calendari de les activitats d’aquesta iniciativa perquè n’estigueu informats.

SI VOLEU INFORMACIÓ RESPCTE A AQUEST PROJECE, PREGUNTEU AL COORDINADOR (TONI LUNA) O ALS MESTRES D’EDUCACIÓ FÍSICA DE L’ESCOLA.

ANIMEU-VOS!

One thought on “COMENÇA L’ESPORTPERAMÀS

  1. Kevin Basekou i Natalia

    Hola, com us va anar el partit? Encara que hagueu perdut, no passa res. Ja guanyareu un altre partit, jo també vaig perdre jugant contra el Montserrat l’any passat, però no passa res, un altre dia els guanyarem.

    Kevin, Basekou i Natalia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà