LA POR

   

El tema de la por és un tema de conversa molt freqüent a les nostres aules: els somnis, la por a quedar-se sols, a la foscor, als sorolls …

Vam parlar una mica del què volia dir tenir por i què en pensaven de la por explicant les seves vivències i estratègies als altres per vèncer la por. Es van explicar contes, làmines que tractaven el tema i que servien per continuar parlant-ne…

Vam proposar de realitzar un mural amb un fons terrorífic (cada infant escollia els colors que volia per representar les seves pors). Després cada nen i nena va representar aquells monstres, formes estranyes, dracs, dimonis, bruixes, serps, pallassos, volcans…que sovint els atemoreixen. Els van ensenyar i compartir amb la resta de companys i fins i tot els van posar noms: la bruixa de les ungles llargues, el dimoni d’ulls punxeguts, pallasso de les punxes, monstre de gelatina… També jugàvem a fer cara d’ espantats i fèiem fotografies que més tard vam afegir al mural.


dibuix31


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>