FI DE CURS

Ja hem arribat al juny i, com sempre, és moment de comiats i agraïments. Aquí teniu una mostra de la Cloenda dels Projectes Junts, que aquest any vam celebrar a la Sala Tarafa de Granollers. Moltes felicitats a tots els implicats i moltes gràcies per ser-hi!!!

cloendasing1 cloendasing2 cloendasing3cloendasing4 cloendasing6 cloendasing7

Publicat dins de General | Deixa un comentari

VISITA A LA FIRA GUIA’T 2016:

FIRA GUIA'T

Publicat dins de General | Deixa un comentari

REPORTATGE: VISITA A BARCELONA ACTIVA

Tal i com ja us vam avançar, aquí teniu el reportatge que el nostre alumnat ha fet. La valoració de la sortida ha estat molt positiva, i el treball realitzat, magnífic!

IMAGEN REPORTAGE

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BOOKTRAILERS de 4t d’ESO

Tal i com anem fent els darrers anys amb l’alumnat de 4t d’ESO des de la matèria de castellà, aquest curs hem treballat l’àmbit lingüístic, entre d’altres activitats, a partir de la creació d’un booktrailer. Aquí en teniu una mostra d’un alumne de 4t del Projecte Singular Endavant. Esperem que us agradi!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SORTIDA A BARCELONA

Us comuniquem que el dimecres, 16 de març, tenim prevista una sortida conjunta a Barcelona Activa,  de tots els grups que formem el Projecte Singular Junts. Aprofitarem molt bé la visita i en farem un petit reportatge per informar-vos i deixar-hi constància per la posteritat!!!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

A propòsit dels Tastets…

Hola, sóc l’Albert i aquest curs he començat a fer un tastet a l’associació APADIS. La gent amb la que treballo m’ha ajudat molt des del primer dia, i jo m’esforço molt en les tasques que m’han tocat realitzar. He tingut la sort de treballar en diferents espais, com  al restaurant, El Gato Verde, o a l’administració. M’agrada treballar amb aquests companysperquè són molt especials, i puc dir que és el primer tastet on em sento realitzat! Aquí em teniu amb la Sandra, la cuinera del restaurant. Oi que fem patxoca?

IMG-20160205-WA0002

foto moncef tastetHola, sóc en Moncef i crec que ja  em coneixeu; podeu llegir el meu perfil en aquest blog. Després d’un temps,  ja he començat el tastet i us voldria explicar un mica les meves tasques allà.  Aquesta vegada,  el faig en el Punt InFormàtic de Granollers, on m’ensenyen a fer el manteniment dels ordinadors, així com a fer i ordenar  factures i albarans. La valoració que en faig és molt positiva!

foto mirallet_joel          PRIMER DÍA EN EL TASTET

Mi primer Tastet es en el Mirallet y fue muy emocionante para mí ya que yo nunca había estado en uno. Cuando fui me dio la impresión que sería muy cansado ir cada día y pensé que después de un par de semanas ya no estaría tan emocionado, pero fue al contrario día tras día iba aprendiendo más cosas y cada vez tenía más ganas de ir. Todo el tiempo que llevo en el restaurante ha sido muy agradable, y me siento como uno más dentro de cocina, y por ese motivo creo que no me importaría seguir yendo hasta que el proyecto se acabe.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PERFILS DE L’ALUMNAT D’AQUEST CURS

Bé. Finalment, no tenim cap foto nostra per manca d’organització del grup (no ens tornarà a passar mai més de la vida); de totes maneres, l’acte va anar molt bé, vam tornar a veure el vídeo que vam realitzar el curs passat i esperem fer-ho millor al juny. Fins llavors, us deixem amb els nostres perfils i la resta d’activitats que hi anirem penjant.

´l;Em dic Moncef Khallouk i estudio 4t d’ESO. Aquest any és el segon que faig el Projecte Singular i, tot i que el curs passat va anar força bé, aquest any m’agradaria aprofitar-ho millor: treure una bona mitjana d’ESO al juny i no haver de fer les recuperacions al setembre.

Quan acabi l’ESO, vull fer un Cicle Mitjà d’Informàtica perquè em   vull centrar en el món d’Informatiu.

 

Em dic Albert Pérez Casanellas, tinc 15 anys i estudio 4t d’ESO.l

Aquest  és el segon any  que faig el Projecte  Singular i, el meu propòst per aquest curs és poder acabar-ho   amb totes  les  matèries aprovades el millor possible.

Gràcies a  l’experiència del tastet del curs passat, crec que sabré aprofitar bé el que m’ensenyin a  l’empressa corresponent  i anar amb il.lusió a treballar .

 

pñ´´

Em dic Joel Alexander Perugachi Yánez i estudio  4t d’ESO, i aquest any és laprimera vegada que participo en el Projecte Singular. Estic molt content perquè crec que és una gran oportunitat per poder acabar bé l’ESO: amb una bona nota i aprofitant que aquest projecte m’ajudarà a poder estar més concentrat en els estudis.

Espero que aquesta experiència sigui positiva, ja que puc practicar el que m’agradaria ser de gran, dissenyador gràfic, i  tenir un primer contacte amb el món laboral a partir dels dos Tastets en què hi participaré.

 

Em dic Josefina Alcívar Nieto, tinc 15 anys i visc a Granollers.     foto josefina
Les meves aficions són la reposteria i ser mainadera de nens.
En el temps lliure, el que faig és escoltar música, veure la televisió  i fer pastissos. Es la primera vegada que faig el Projecte Singular i espero que m’agradi el que faci. Aquest curs m’agradaria aprovar les matèries per passar de curs.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CURS 2015-16: 1r trimestre

Hola a tothom! Ja hem tornat a les classes i hem començat el nostre Projecte Singular Endavant amb empenta i noves idees.
Us informem que avui, 7 d’octubre a les 19.30h, tindrà lloc l’acte de presentació del Projecte Singular Junts a la sala d’actes de l’Institut EMT. Farem fotos d’aquest Acte Inaugural i les hi penjarem el més aviat possible.

BON CURS!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

3r TRIMESTRE: FINAL de CURS!!!

No hem desaparegut: és que ha estat un trimestre molt mogut i amb molt de treball! Com a sorpresa final, informar-vos que, el 10 de juny, vam celebrar l’Acte de Cloenda dels Projectes Singulars al Centre Cultural de Granollers i que ens vam encarregar de la part central de l’acte: hem realitzat un noticiari en el que informem sobre els projectes d’enguany, alhora que sobre el propi Acte de Cloenda. Així mateix, ens hem ocupat de la gravació de tot l’Acte; quan el tinguem editat, es difondrà degudament. Ha estat tot un repte, i veure tot el que ha aconseguit el nostre alumnat, ens omple de satisfacció. Agraïm moltíssim la col·laboració de Joel Perugachi Yánez, amb qui comptem per futurs treballs. Us deixem amb unes imatges significatives d’aquest juny i amb el vídeo complet del nostre Projecte de Final de Curs. A DISFRUTAR-HO!

Moncef y Joel

 

 

 

Joel

 

 

 

 

taulaDjena

FOTO  CLOENDA_centre cultural

FOTO_BLOGjuny2015  Dels Portafolis i dels Projectes pel pròxim curs, en parlarem al setembre.

 SORT PELS QUE MARXEN I BON ESTIU A TOTHOM!!!

_________________________________

Publicat dins de General | Deixa un comentari

2n TRIMESTRE

Aquest trimestre ha passat volant: ens ha semblat breu, però intens! El 20 de febrer, l’alumnat va acabar satisfactòriament el 1r Tastet. A continuació, a l’escola vam celebrar l’English week i tots hi van participar de forma activa.
Estem portant a terme el treball d’àmbit escolar amb el suport de PORTAFOLIS i ens està resultant força profitós. El proper trimestre, continuarem perfeccionant aquest sistema de treball i esperem engrescar a la majoria del professorat perquè també ho faci! Us deixem amb algunes imatges, tot just a punt de començar el 2n Tastet. Aviat us n’informarem!

IMG_20150227_121740

IMG_20150227_121619

IMG_20150227_121202

Publicat dins de General | Deixa un comentari